Vacatures / Woonplekken

Er is momenteel één vacature voor een vaste woonplek/teamlid beschikbaar.
Klik op de button voor de vacature omschrijving.

Samen wonen / leven / werken

Vlierhof biedt woon- en werkruimte ter beschikking aan haar leden. Er zijn twee woonboerderijen die in verschillende ruimtes zijn opgedeeld. Van woon- en slaapkamers tot een gedeelde keuken, lounge en eetkamer. Elke woonlaag heeft een eigen douche/toilet. De woonruimtes variëren van grootte en worden naar behoefte en beschikbaarheid verdeeld. Daarnaast is er een tuin en kas, keuken, werkplaats, seminar huis, atelier en zijn er workshop/sessie ruimtes. Deze werkplekken kunnen worden gebruikt voor werkzaamheden die in lijn liggen met de missie en visie.

Wij zijn een hechte community. We leven, wonen, en werken intensief samen. Met de volgende uitgangspunten waarborgen wij een prettig en stromend samenzijn. 

  • We voelen ons verbonden met missie, visie en kernwaarden van de community. We belichamen deze en dragen ze ook uit
  • Nieuwe bewoners of vaste vrijwilligers komen eerst 3 maanden proef ”wonen” en meedraaien
  • We dragen gezamenijk bij aan de woonkosten. Leden betalen ook contributie. Hiermee creëren we financiële stabiliteit voor de vereniging en woongroep.
  • Daarnaast leggen we een bedrag in voor eten, drinken en huishoudelijke artikelen voor het woongedeelte. Dit wordt betaald vanuit een aparte gezamenlijke rekening
  • We nemen actief deel aan de community, met een natuurlijke balans tussen werk, privé en community activiteiten. We dragen zelf verantwoordelijkheid voor die balans
en_GBEnglish