Actieve meditatie – 11, 18 & 25 maart

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

Je hebt het vast en zeker weleens geprobeerd, mediteren. Stil zitten op een kussen en wachten op rust. Vaak word je dan overvallen door onrust. Je gedachten zijn helemaal geen wolken die voorbij drijven, eerder een storm die je wegblaast.
Bij actieve meditatie gaan we eerst bewegen, dansen, ademen of geluid maken

€12

Mantrazingen met Hartelicht op de Vlierhof

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

HarteLicht is een fijne, ongecompliceerde mantragroep bestaande uit Roger Vossen en CarinFokken. Zij brengen mantra’s uit diverse windstreken met hart en ziel. Voor de gelegenheid verzorgt Alec van Breda de percussie. Bij HarteLicht gaat het niet om mooi zingen of diep begrijpen van wijsheden, maar omzingen vanuit het hart. Voor ons is het belangrijk dat […]

€5

Retraite weekend “de Verbonden Vrouw – 5de editie

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

Rvoor en door vrouwen
(Her)ontdek de Verbonden Vrouw in jou in een veilige setting samen met jouw sisters. Ervaar zelf de diepe bedding die het contact tussen vrouwen onderling mogelijk maakt. Deze bedding is bijna magisch. Samen creëren we een veld waarin alles welkom is. Waar het veilig is. Waar we elkaar uitnodigen om in onze kwetsbaarheid te zakken. Daar zit een enorme kracht, liefde en ook zachtheid in.

Waar we elkaar aanmoedigen om de diepte in te gaan, en de verbinding weer te herstellen. Met jouwzelf, jouw innerlijke wijsheid, vrouwelijkheid en bron. Om alles wat daar leeft te voelen, te laten zien en vanuit authenticiteit te delen en expressie te geven.

Het programma is wederom verrassend en veelzijdig. In diepgaande workshops werken we met sharing-circle, ademsessie, lichaamswerk, opstelling, visualisatie, meditatie, energiewerk, stembevrijding, beweging, muziek en dans, gezonde voeding en meer!

€411

Vrijwilligersdagen maart 2024

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

Ook in maart hebben we weer een aantal vrijwilligersdagen gepland staan. Deze keer van dinsdag 26 maart t/m vrijdag 29 maart. Tijdens deze dagen kun je Vlierhof leren kennen, te verbinden met elkaar (en de plek) en een fijne bijdrage te leveren.

BeZINningsdag ‘Back to your nature’

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

Ken jij dat? Dat je huidige werk je niet meer voldoende past? Dat je verlangt naar een invulling van werk die past bij wie jij echt bent? Maar je nog niet goed weet wat dat is? Of misschien weet je het ergens wel, maar voel je een drempel om de stap te zetten? Dan is deze dag voor jou!

€175

De Orgastische Vrouw

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

“Woman was humankind’s initial religion and the Mother Goddess the very first divinity. She embodies sensuality, eroticism, pleasure, liberation, love. She is Shakti, the primordial energy from where everything emerges.”

De orgastische vrouw is een 5-daagse onderdompeling naar de diepte van jezelf, daar waar Shakti haar huis heeft en wacht om wakkerder te mogen worden. Shakti is ook de Kundalini slang die alles opent wat nog ongeopend is. Het is een uitnodiging om het leven door je heen te laten stromen, zonder dat jij het nog ergens vast wilt pakken
of controleren. We nodigen je uit jezelf in te brengen met alles wat er in je leeft om zo samen de energie van bevrijden uit te nodigen.

Seksuele energie is levensenergie, is hartenenergie, is spirituele energie. Durf jij te ontvangen wat jou gegeven wordt?
Welkom!!

€999 – €1111

Zweethut, ademwerk & familieopstelling retraite weekend

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

Wil je inzicht krijgen op patronen die jouw blokkeren? Wil je in je kracht komen om het leven vol aan te gaan? Dan is dit event voor jou! Dit weekend combineren we een aantal magische tools. De Zweethut, ademwerk en opstelling. Deze combi maakt het een super krachtig weekend!

€298

Vrijwilligersdagen april 2024

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

Tijdens deze dagen kun je Vlierhof leren kennen, verbinden met elkaar (en de plek) en een fijne bijdrage te leveren.In dit seizoen is er veel te doen in onze tuin waar we fijn onze energie kwijt kunnen. Ook zijn er mogelijkheden in en om de gebouwen om op te pakken. Mogelijkheden genoeg op Vlierhof. We kijken in het moment wat het meeste aandacht vraagt.

Vlierhof – Zomer 🌞Festival 2024

Vlierhof Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

Vlierhof zomer festival 2024. om jij samen met Vlierhof Community de zomer vieren? Het kernwoord van het festival is: 'SAMEN'.

Tijdens dit kleinschalige zomer festival gaan we met een mooie groep mensen samenkomen - verbinden en genieten van de heerlijke zomer op deze prachtige plek.

€375