“de Verbonden Vrouw” Retraite weekend – 4de editie

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

Na het grote succes van de eerste drie retreat weekenden, organiseren we nu al weer de vierde editie. Deze keer staan de thema’s van het hart en de keel centraal: Omarm jezelf en leer eerlijk en liefdevol vanuit je hart spreken.

Het programma is uniek en veelzijdig. In verrassende en diepgaande workshops werken we met ademsessies, lichaamswerk, opstellingen, meditaties, gezonde voeding, energiewerk en nog veel meer! We gaan o.a. werken met compassie, verbinding, expressie, stembevrijding, authenticiteit, luisteren.

€377,

Pad van de man intensive retreat December

Terrein Vlierhof Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

7 dagen lang, 7 archetypes, de diepte in, kwetsbaar, krachtig en gericht op Leiderschap.

Je verblijft een week op Vlierhof met een groep van max 14 mannen. Tijdens deze intensieve week ga jij kennis maken met de kracht van 7 archetypes van Pad van de man.

€1450,00

Winter gathering @Vlierhof

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

Thema: we danken het jaar 2023 en verwelkomen het jaar 2024 De winter gathering op de Vlierhof staat in het teken van naar binnen keren en verbinding.In verbinding met jezelf, met de stilte van de winter en in verbinding met elkaar.We danken samen het oude jaar en verwelkomen het nieuwe: 2024.Er worden activiteiten aangeboden en […]

€380
en_GBEnglish