We’ve got news for you! – Blijf op de hoogte van Vlierhof activiteiten.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Facebook of bezoek de website regelmatig.

Waanzinnig! We hebben ons doel gehaald! We hebben ook een kleine 600 […]
vlierhof outdoor ecstatic dance
Deze zomer zijn er weer 3 zaterdagen dat we samen gaan dansen! Buiten met de blote voeten in het gras op het mooie Vlierhof terrein. Zonder hoofdtelefoons en met echte speakers zodat je vrij kan bewegen.
De verwarming en warm water voorziening heeft het begeven op Vlierhof. Vlierhof […]
De uitslag is bekend. We hebben heel veel feedback gekregen op de […]
Deze maand was er ook een brainstorm-dag met het Vlierhof team over […]
Vlierhof komt uit haar winterslaap: december en januari waren heerlijke maanden. Welverdiende […]
Van april t/m september 2024 is er zoveel te doen op Vlierhof waardoor wij ruimte hebben voor een aantal mensen die zich graag voor een aantal maanden willen aansluiten bij Vlierhof community.
Vlierhof is op zoek naar een nieuwe bewoner met kennis & ervaring in bio-dynamisch tuinieren of permacultuur die o.a. onze community & tuin-team komt versterken.
Buiten de vrijwilligersdagen om zijn er in de zomer plekken beschikbaar voor vrijwilligers die enkele maanden op Vlierhof willen zijn.
Vlierhof Nieuwsbrief november
De November Nieuwsbrief is de deur uit. Lees hieronder over wat voor leuk nieuws er allemaal in staat: Vlierhof blijft lekker doorgaan. Het is geen moment saai hier op onze community en retreat centrum. Het is ook echt genieten geweest hier van de late nazomer. De herfst heeft zich nu wel goed aangekondig en de eerste herfststorm was een feit. We zijn er gelukkig ongeschonden doorheen gekome
Vlierhof heeft een nieuw jasje nodig in de vorm van een nieuw Logo. Herkenbaar als Vlierhof en passend bij onze nieuwe energie, missie, visie en kernwaarden. Deze vraag leggen we graag neer bij onze Tribe, omdat we echt geloven in het samen creëren.
vlierhof winter gathering
De winter gathering op de Vlierhof staat in het teken van naar binnen keren en verbinding. In verbinding met jezelf, met de stilte van de winter en in verbinding met elkaar. We danken samen het oude jaar en verwelkomen het nieuwe: 2024.
Vereniging Vlierhof is een community van 11 bewoners die zorgdragen voor 3 […]
Wij proberen zo veel mogelijk groenten zelf te kweken om gezond, lokaal en seizoens-gericht te kunnen eten. Hierin zijn we nog niet volledig zelfvoorzienend, maar we leren en groeien elk jaar een beetje meer.
Wil jij gezellig de zomer komen vieren met gelijkgestemden 20-ers en 30-ers? Samen verdiepende workshops ervaren en 's avonds rond het kampvuur met elkaar verbinden, dansen en spelen? Dan is de co-creatieve community week op de Vlierhof iets voor jou!
Vrijwilligers om in de tuin te helpen zijn altijd welkom. Er is veel variatie van klussen en naast het wieden is er altijd wel iets leuks in de tuin om mee af te wisselen.
De lente is voor veel Vlierhoffers het favoriete seizoen. Meer zon, heerlijke lentekriebels, prachtige bloesems en bloemen, de blaadjes aan de bomen die weer mooi groen worden en de vogels & insecten die voor veel leven in de tuin zorgen. Ook is het een stuk levendiger met alle prachtige vrijwilligers en retreat gasten, die ons ondersteunen & bezoeken.
We hebben een grote stap gemaakt op Vlierhof'. Vlierhof is vrij van de bank en dat voelt heel goed en kloppend, ook voor de plannen die we hebben met de plek.
Tijdens deze Vlierhof zomer gathering gaan we met een mooie groep mensen verbinden. Samen genieten van het zomerweer en deze prachtige plek. Inspirerende en leuke activiteten, tot rust komen, eigen tijd nemen en genieten van 3 vega maaltijden per dag.
Deze Zweethut& Cacao Mini Retreat staat in het teken van zuivering, heling en verbinding. Een zweethut geeft een diepe reiniging zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als energetisch. Cacao is een echte hartopener en verbinder. Samen vormt het een mooie en krachtige combinatie.

Volg Vlierhof via onze Facebook pagina

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bekijk onze event agenda