Reis met ons mee. β€œDe Vlierhof van binnenuit” is een Video journey van een ecologische/spirituele woongemeenschap. In de β€œDe Vlierhof van binnenuit” laten we zien hoe het leven in een community daadwerkelijk is. Hoe de mensen met elkaar en de natuur samen leven.

In deze vierde en ook laatste aflevering van deze serie:

π—£π—˜π—₯π—¦π—’π—’π—‘π—Ÿπ—œπ—π—žπ—˜ 𝗒𝗑𝗧π—ͺπ—œπ—žπ—žπ—˜π—Ÿπ—œπ—‘π—š π—•π—œπ—‘π—‘π—˜π—‘ π—–π—’π— π— π—¨π—‘π—œπ—§π—¬

Nemen we je mee naar het aspect persoonlijke ontwikkeling. Hoe gaan de community-leden om met persoonlijke groei-thema’s? Wat is de rol van community hierin en wat zijn de uitdagingen?

Daarnaast kijken we naar het programma-aanbod op Vlierhof. We volgen een co-creatieve vakantieweek en zien wat voor energie deze mensen op de Vlier brengen.

Tot slot joinen we een vrijwilligersweekend. Je leert welke ontwikkelingspunten de vrijwilligers drijft.

Centrale vraag bij dit alles is: “Welke plek heeft een persoonlijk transformatie-proces binnen een holistische community als Vlierhof?”

WAT WIL JIJ NOG MEER WETEN?
Bedankt voor het richting geven aan deze vlog-series! Wij hebben jullie input van de afgelopen weken kunnen gebruiken bij meerdere afleveringen.

Blijft nog steeds de uitnodiging:

Wat interesseert jou? Met welke vragen over community-leven leef jij? Laat het ons weten via een comment of contactgegevens op de website. Wij bewegen graag met je mee.

Help richting geven aan deze vlog-serie!Β Wat interesseert jou?Β Met welke vragen over community-leven leef jij? Laat het ons in een reactie weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *