We zijn op maandag 6 september begonnen aan de klusdagen op De Vlierhof en naast dat we veel werk verzetten is het ook heel gezellig met al deze mooie mensen. Community, Familie, Gemeenschap. Samen iets moois maken en ergens aan bijdragen.

Naast dat we aan het klussen zijn, zijn we ook bezig met het concreet maken van onze missie/visie voor deze plek en dat is ook erg leuk om te doen.

Eind september verwelkomen we de eerste groep al en zo staat er iedere maand al een groep gepland naast dat wat we zelf aan gaan bieden. Meer over de plannen volgt nog. Mocht je nog willen komen helpen, dat kan:-) T/m 17 sept zijn we aan het klussen en ook daarna zullen we daarin hulp gaan vragen.

UPDATE 24 september: De klusweken zijn inmiddels al afgerond. Hulp van vrijwilligers is echter altijd welkom. Wil je een paar dagen komen helpen?

Dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@vlierhof.org. Je kan met een eigen tentje komen of je slaapt op een kamer (de kamer is tegen een kleine vergoeding)

en_GBEnglish