Het is lente op Vlierhof en dat is goed te merken. Na een lange sluimerende winterslaap zien we de natuur, de mensen en de dieren om ons heen langzaam ontwaken. De vogels zingen s’ochtend vrolijk hun liederen, bijtjes beginnen hun verkennende vluchten te maken, de vlinders zijn gespot en de krokussen & narcissen bloeien al weelderig.

Gezelligheid in de tuin
We merken dat het ook weer levendiger wordt met de vrijwilligers die ons liefdevol komen helpen. Met de eerste heerlijke zonnige dagen werken we gezellig samen in de tuin. De zaden en kweekjes verpoten, al dansend de paden aanstampen, de tuin leegmaaken en nog meer opruimen. boomstammen zagen & slepen, houtblokken sjouwen en nog veel meer.

Team in beweging
Het team blijft ook volop in beweging. Eric de Koning heeft besloten zijn eigen weg te gaan. We zijn hem dankbaar voor alles wat hij heeft bijgedragen aan Vlierhof en wensen hem veel succes. We blijven ook werken aan de verbinding in het team. We hebben een hele diepe en waardevolle opstelling gedaan samen. Waarin we de individuele stukken aankijken en ook hoe we als groep functioneren. Als je zo intens met elkaar samen woont en werkt dan is deze verdieping met elkaar heel fijn en ook nodig.

Lente-agenda
Dat het allemaal weer wat levendiger wordt, merken we ook aan onze agenda. Er staan weer een hoop mooie en interessante events op de planning deze lente.

Geniet van het lente zonnetje en tot snel weer @Vlierhof

geschreven door Karen Wessels

Categories:

nl_NLDutch