We dit it! We hebben dit weekend de eerste groep gehost op de Vlierhof en dat was gaaf. De gasten zijn net naar huis en wij hebben ervan genoten. Het is zo mooi om naast dat er een workshop bezig is gewoon door te gaan met het community leven. We hebben ook veel geleerd afgelopen weekend en dat nemen we weer mee naar het vervolg.

Samen zorgdragen

Samen dragen we zorg voor deze plek. Dit werkt ook weer door naar de bedding voor de workshopgevers en de deelnemers. Het kan allemaal samen en daar houden we van. Samen. We doen het samen en dat is anders dan alleen. Samen creëren is leuker dan alleen doen. Zo bouwen we door. We willen mensen graag onze mooie plek laten ervaren, want het is meer dan alleen maar een workshopplek.

Vaste vrijwilliger: Eric

Gisteren hebben we ook een gesprek gehad met Eric de Koning die hier al is vanaf het begin van de klusdagen en hij gaat langer blijven om mee te helpen/mee te dragen. Hij is naast een gaaf/fijn mens is ook super handig en dat heb je op deze plek wel nodig. Het is een echte technisch dienst man en dat was wel een plek waarvan ik wist dat die ingevuld diende te worden. Ook is hij gek op vuurtjes bouwen. We vinden het fijn dat hij langer blijft!

Contact over workshops, retreats en events
Als je een workshop wil geven op de Vlierhof nodigen we je graag uit voor een kennismaking, om te kijken of het past/klopt om met elkaar iets moois te creëren. Hier kun je ook onze agenda bekijken.

Als je ons wil volgen dan kan dat ook via de vernieuwde facebook pagina.

en_GBEnglish