Waanzinnig! We hebben ons doel gehaald! We hebben ook een kleine 600 euro rechtstreeks op onze rekening gedoneerd gekregen! In totaal dus 5045. Daar gaat nog een kleine 150 euro af aan transactiekosten voor het gebruik van het platform.

Maar we zijn al waanzinnig dankbaar voor dit mooie resultaat en voor alle steun, zowel financieel, in woorden en de mensen die onze actie gedeeld hebben. Inmiddels draait het nieuwe systeem ook en hebben we weer een warm huis, warme kamers en douches. We hebben pas een overleg gehad over de renovatie van het dak van de deel, en het was fijn om zonder jassen en muts weer in de kamer te kunnen zitten. Volgend weekend komt er ook weer een groep en volgende week hebben we vrijwilligersdagen.

We zijn zo blij dat we de bezoekers en vrijwilligers in een warme plek kunnen ontvangen. Nogmaals vanuit ons hart, een hele grote dankjewel. ❤🙏🏼

Ps: Doneren kan nog steeds, de rekening is onderweg en we verwachten dat het meer dan de 5000 zal zijn. De vereniging zal de rest aanvullen.

Categories: