Van april t/m september 2024 is er zoveel te doen op Vlierhof waardoor wij ruimte hebben voor een aantal mensen die zich graag voor een aantal maanden willen aansluiten bij Vlierhof community. Kun je niet de gehele week/periode, dan is structureel één of enkele dagen per week ook mogelijk. 

Het is een mogelijkheid om community leven te ervaren, dichtbij de natuur te zijn en Vlierhof te leren kennen. We hebben specifieke projecten waar we ondersteuning bij nodig hebben:

  • Host / Recepetie natuurcamping met bijbehorende taken;
  • ‘Moes’tuin en bijbehorende taken;
  • Onze kas/Green house;
  • Ondersteuning bij Vlierhof events;
  • Grasmaaien;
  • Evt. labyrint – zen-tuin;

Bij alles geldt dat je meedraait met de community waardoor er ook momenten zijn dat je mag koken, afwassen en schoonmaken. En niet te vergeten sharings, toffe Vlierhof events, kampvuuravonden en saunamomentjes (als je wilt) en wat we verder nog aan leuks creëren met elkaar. 

We hebben enkele één persoonskamers beschikbaar, plekken in de dormitory/gedeelde kamer en als je je eigen tent of camper(tje) hebt is dat ook ideaal. We hebben een prachtige plek om buiten wakker te worden in de natuur. 

We vinden het erg belangrijk dat je naast je inzet voor Vlierhof ook kunt ‘zijn’ op de plek en er ruimte is voor je eigen werk. We hebben een mooie balans gecreëerd, waarbij 1/3de van je tijd naar Vlierhof gaat. We vragen daarbij een kleine financiële bijdragen om de balans te behouden. En niet te vergeten, je ontvangt ook 3 heerlijke biologische vega/vegan maaltijden per dag (met groente die je wellicht net zelf geoogst hebt).

Kun jij nu niet alle maanden maar wel structureel 1 of enkele dagen per week voor een aantal maanden, laat dan ook van je horen. Wellicht is iedere week een dag grasmaaien precies wat jij nu zoekt. 

Heb je interesse of vragen? Stuur een motivatiemail naar vrijwilligers@vlierhof.org en we nemen snel contact met je op. Deel ook even in welk(e) project(en) je geïnteresseerd bent en je beschikbaarheid. 

Zou leuk zijn deze zomer samen met je te vieren op Vlierhof. 

Warme groet,

Team Vlierhof