Maart en april zijn omgetoverd tot “tuin-donatie maanden”

Het is prachtig weer, de lente is in aantocht. En we willen deze tijd optimaal gebruiken om meters te maken in de moestuin, siertuin en kruidentuin. Zo kan iedereen straks meegenieten als het in bloei staat.

Gereedschap en plantjes nodig
We kwamen tijdens het tuinieren erachter dat ons tuingereedschap niet echt meewerkt. Denk aan: snoeischaren die uit elkaar vallen, halve harken, kapotte emmers en doorgeroeste kruiwagens. Hierdoor kost alles net iets meer tijd en dat vinden wij zonde. Zeker met al die helpende handjes in de tuin. Helaas staat onze geldboom ook nog niet in bloei.

Hierdoor ontstond het donatie idee
Heb je 2e hands of nieuw tuingereedschap of planten over (biologische zaadjes, stekjes en sierplanten) En wil je deze graag aan ons doneren? Stuur ons dan even een berichtje naar info@vlierhof.org.

Dan mag je het komen brengen, opsturen of we komen het halen.😊In ruil daarvoor nodigen we jou uit om te komen genieten van de tuin met een lekkernij.

Wij gaan hier op de website nog een lijst toevoegen met wat ideeën. Zowel in onze (tuin)gereedschap collectie en planten collectie.

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

en_GBEnglish