De herfst in in volle gang. Ook hier duiken we meer naar binnen en ondertussen blijven we ook bezig met het mooier maken van de plek. Onze teamleden zijn de afgelopen tijd ook druk bezig geweest met het inrichten hun eigen plekjes. Een echte (t)huis maken. Waar we ons even kunnen terugtrekken en rusten. Veiligheid en gezelligheid en geborgenheid zijn voor ons belangrijke waarden. Want zoals het klokje thuis tikt…

Twee maanden geleden begonnen we aan het nieuwe avontuur op Vlierhof en inmiddels is er al veel gebeurd hier op deze mooie plek.

Opruimen – schoonmaken – constructieve gesprekken met het bestuur en the Founder van de plek – eigen plekje inrichten – mooie mensen ontmoeten die meehelpen – vernieuwde website in de lucht – social media inrichten – stap voor stap kijken wat er nodig is:-)

Momenteel zijn de maatregelen mbt corona weer aangescherpt en er zijn sinds gisteren ook versoepelde maatregelen voor de grensstreek. Deze bieden meer mogelijkheden voor ons als ondernemers in de grensstreek. Er is nog steeds geen test en meldplicht voor bezoeken korter dan 24 uur.

We gaan in januari ook bijeenkomsten organiseren m.b.t leefgemeenschappen want we willen graag onze manier van leven met elkaar delen met anderen die daar ook naar op zoek zijn.

Het is mogelijk en er zijn ook plekken genoeg. Het gaat vooral om het ‘DOEN’ Inspiratie (elkaar inspireren) is voor ons van grote waarde. Dit was/is ook de droom van de founder van deze plek en hij heeft dan ook een speciale plek gekregen in deze gemeenschap. De plek van Elder. Laten we de elders eren voor hun kennis en voor de stappen die ze hebben gemaakt waar een andere generatie weer mee door kan.

We gaan nu een fase in van heldere duurzame afspraken maken. Waardoor het fundament van deze plek steeds steviger wordt. Dat gaat ook over financiën want dat is ook een deel wat zijn plek kent in de wereld waarin we wonen. Balans creëren. Geven en ontvangen.

Mensen die hier willen komen voor het verzorgen van een workshop dragen ook bij aan het creëren van deze balans en daarom is het ook niet los van elkaar te zien. We gaan ook hierin een samenwerking aan op basis van verbinding/eerlijkheid.

Zo kunnen mooie veilige samenwerkingen ontstaan.Vlierhof wil midden in de maatschappij staan en niet erbuiten. Dat betekent ook dat we zichtbaar willen zijn en open willen delen wat we hier doen. We willen mogelijk maken wat mogelijk is en daarbij is voor ons leven vanuit het hart van wezenlijk belang. Dit is onze mission statement.

Via de contactpagina op website kan je inschrijven voor de nieuwsbrief. Website link staat in de opmerkingen. We houden jullie op de hoogte via deze websdite onze nieuwsbrief en social media.

Categories:

en_GBEnglish