Wil jij gezellig de zomer komen vieren met gelijkgestemden 20-ers en 30-ers? Samen verdiepende workshops ervaren en ’s avonds rond het kampvuur met elkaar verbinden, dansen en spelen? Dan is de co-creatieve community week op de Vlierhof iets voor jou!

De Vlierhof is een ecologische community met een prachtige natuurcamping, boomgaard en moestuin en de plek wordt met liefde gehoed door de bewoners.

Deze week staat co-creativiteit centraal, voor iedereen die iets wil initiรซren is hier plaats! Je mag ideeรซn inbrengen om jouw passie met de groep te delen. Maar als je gewoon wilt zijn, verbinden en ontvangen is dat natuurlijk ook goed. De basis wordt verzorgd door ons met iedere avond een activiteit voor de hele groep. Denk aan ecstatic dance, weerwolven, dineren rond het kampvuur, sauna, zang, dans en nog meer!

De natuurcamping leent zich uitstekend om een gezellige zomerse vibe te ervaren en een week te kamperen in de natuur om te ontspannen en te verbinden met jezelf en anderen.

๐–๐š๐ง๐ง๐ž๐ž๐ซ: Dinsdag 27 juni 14:00 t/m zondag zondag 2 juli 16:00
๐–๐š๐š๐ซ: Op de Vlierhof! Nabij Kleve en een half uur vanaf Nijmegen
๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ž: Voor jongeren van 18 t/m 39. Val je buiten deze leeftijdscategorie en lijkt het je toch leuk om deel te
nemen, stuur ons dan een berichtje!
๐–๐š๐ญ: Samen kamperen en de zomer vieren! Waar we spelen, verbinden, dansen, zingen, masseren, yoga,
meditatie, sauna en verschillende workshops samen creรซren.

๐๐ซ๐ข๐ฃ๐ฌ:
Early bird: 350,80 (tot 1 mei)
Regular bird: 400,80 (tot 14 juni)
Late bird: 430,80

Alle tickets zijn inclusief kamperen, vegetarische maaltijden (deels uit onze biologisch dynamische moestuin!) en activiteiten.
Dinsdagavond eten we gezamenlijk potluck, het idee is dat iedereen iets mee neemt om te delen met elkaar. Dit geeft jou de mogelijkheid om eventuele restjes of de inhoud van jouw koelkast mee te nemen;)

Onze wens is om het evenement zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen die hier samen de zomer wil vieren. Wil je er graag bij zijn maar is de ticketprijs boven jouw budget? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn ook op zoek naar een aantal vrijwilligers om ons te ondersteunen tijdens dit evenement. Lijkt het jou leuk om te helpen met praktische zaken terwijl je geniet van deze vakantieweek met allerlei co-creatieve workshops? Voor een gereduceerde ticketprijs kun je ons komen ondersteunen als vrijwilliger.

๐–๐จ๐ซ๐ค๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ๐ฌ ๐ž๐ง ๐š๐œ๐ญ๐ข๐ฏ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ๐ž๐ง ๐๐ข๐ž ๐ฃ๐ž ๐ค๐ฎ๐ง๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฐ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง:
Aankomstdag potluck dinner
Sauna
Meditatie en yoga
Ecstatic dance
Zingen en dansen
Zweethut ceremonie(voor een meerprijs van 15 euro)
Cacao ceremonie
Soep maken met de heksenketel op het vuur
Circus area met hoepels en body paint
Creatieve workshop
Labyrint lopen
Massage workshops
Samen spelen, levend stratego, weerwolven rond het kampvuur
en nog veel meer co- creatieve ideeรซn die nog mogen gaan ontstaan samen met jullie!

Wil je iets bijdragen? Onze insteek voor deze week is om jongeren een plek te bieden waar ze hun passies mogen delen, hun ideeรซn uiting mogen geven en gewoon mogen proberen, alles is goed en mag er zijn in deze veilige bedding met gelijkgestemden. Als je nu al ideeรซn hebt over een workshop die je wilt aanbieden kun je ons een mailtje sturen.

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐๐ž ๐•๐ฅ๐ข๐ž๐ซ๐ก๐จ๐Ÿ
De Vlierhof is een ecologische woongemeenschap met een natuurcamping, boomgaard, kas en grote permacultuurtuin. De energie op deze plek nodigt je uit om te landen en aanwezig te zijn. Voor deze co- creatieve vakantieweek hebben we de natuurcamping en een groot veld beschikbaar om samen een gezellige knusse bubbel te creรซren. Lekker chillen onder de stretchtent, knuffelen in de cozy corners, workshops in de tipi of masseren in de bell tenten, er is veel ruimte voor verschillende workshops en activiteiten. De Vlierhof heeft ook een fijne zwemvijver met een prachtige waterval, een sauna, zweethut en een krachtig labyrint.

De co- creatieve community week wordt georganiseerd door Kim en Karlijn, beide bewoners van de Vlierhof. Zij zijn hoeders van de tuin en houden zich dagelijks bezig met het verzorgen van de moestuin, kas, kruidentuin en labyrint. Onze intentie is om samen met gelijkgestemden jongeren een evenement neer te zetten die gericht is op spirituele ontwikkeling, speelsheid en creativiteit. Dit alles samen met de natuur en alles wat loopt, kruipt en vliegt.

๐&๐€:
Ik wil wel komen maar ik kan/wil geen workshop geven. Is dat een probleem?
Het is helemaal prima als je komt maar geen workshop kan of wilt geven. Het is tenslotte vakantie!

Ik wil graag komen maar kan niet de gehele periode. Zijn er ook dag of weekend tickets?
Er zijn enkel tickets voor de gehele 6 dagen. Een dag later aankomen of een dag eerder weg is niet zoโ€™n probleem. Wil je maar enkele dagen komen of alleen in het weekend, neem dan even contact met ons op.

Kan ik komen met mijn camper/caravan?
Een camper of caravan is mogelijk om mee te nemen voor een meerprijs.

Tickets: https://hipsy.nl/event/14037-co-creatieve-community-week

Categories: