De kracht van samen is op Vlierhof zo aanwezig. Tijdens vrijwilligersdagen is dit nog eens extra voelbaar. Er is zoveel gerealiseerd met elkaar en daarnaast zijn er mooie ontmoetingen & fijne gesprekken, als ook is er ruimte voor ontspanning.

Vrijwilligers om in de tuin te helpen zijn altijd welkom (ook buiten onze vrijwilligersdagen om). Er is veel variatie van klussen en naast het wieden is er altijd wel iets leuks in de tuin om mee af te wisselen. Afhankelijk van het seizoen varieert dit tussen snoeien, zaaien, poten, verzorgen, oogsten en verwerken.

Leuke andere klussen die we momenteel hebben op Vlierhof zijn: ons vijver project, zweethut plek mooi maken, kluswerk aan gebouwen, het mooi(er) maken van diverse plekjes op Vlierhof. We zoeken ook nog iemand die ervaring heeft en het leuk vind om te schilderen. (buiten, deuren en kozijnen).

Lijkt jou het ook om een keer als vrijwilligers te komen? Kom dan naar ons volgende vrijwilligers weekend van 21, 22 en 23 april. Tickets en meer info via Hipsy

Kan je niet op dit moment en wil je toch eens komen? Stuur een mail naar maryam@vlierhof.org met je beschikbaarheid en wensen.

EXTRA OPROEP VOOR JOU
In de zomermaanden is er de mogelijkheid om voor een langere periode op Vlierhof te verblijven als vrijwilliger.

Wij zijn namelijk opzoek naar iemand die in de maanden juni t/m september/oktober (of een deel van deze periode) zijn of haar energie wil inzetten in de Vlierhof tuin. En ter afwisseling soms wat meehelpen op andere vlakken, zoals in de keuken met koken, afwassen of schoonmaken zou ook fijn zijn. Er zijn vele mogelijkheden. De nadruk zal wel in de tuin liggen, waarbij afwisseling mogelijk is van licht fysiek werk tot wat zwaarder fysiek werk.

Het is geweldig om de komende maanden op Vlierhof te zijn. Alles bloeit en groeit. Naast het meehelpen is het ook een mooie gelegenheid om eens te ontdekken hoe het gaat op Vlierhof en onderdeel te zijn van de community. Te genieten van de plek en alle mensen die hier langskomen. Te ervaren hoe het is om samen te creëren.

Ook goed om te weten dat er een eenpersoonskamer voor je beschikbaar is. Als je liever in je eigen camper of tent wilt slapen kan dit natuurlijk ook.

Voel jij dat je je wel een aantal maanden wilt verbinden met Vlierhof en dat je de energie hebt om je op deze taak te richten? Stuur dan een bericht naar Maryam (maryam@vlierhof.org). Ze kan wat meer met je delen over de mogelijkheden, verwachtingen en onze werkwijze.

Categories: